Save the date | Healthy Food Coalition i.s.m. TastyBasics en Hutten | 11 oktober
70
post-template-default,single,single-post,postid-70,single-format-standard,bridge-core-3.2.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-theme-ver-30.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-182,elementor-page elementor-page-70

Save the date | Healthy Food Coalition i.s.m. TastyBasics en Hutten | 11 oktober

Healthy Food Coalition presenteert i.s.m. TastyBasics en Hutten:

Het eten van de toekomst

De ongezonde keuze is de meest logische keuze geworden, met alle gevolgen van dien.
Het kán anders: Voorlopers TastyBasics en Hutten laten onder de vlag van de Healthy Food Coalition zien hoe het eten van de toekomst nu al mogelijk is. Tijdens deze Food Fashion show maak je kennis met lekkere producten die je dagelijks eet, maar dan voedzaam en gezond, ontwikkelt volgens de toekomstvisie van de deelnemende partijen.

We gaan in gesprek met diverse betrokkenen in de voedselindustrie, waaronder Professor Jaap Seidell, hoogleraar Voeding & Gezondheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam, Dr. Luc Hagenaars universitair docent verbonden aan het Amsterdams UMC en Professor Andre Nijhof over de rol van het bedrijfsleven in het creëren van een gezond aanbod en de stand van de voedseltransitie naar gezonde voeding.

Na deze ochtend loop je naar buiten met kennis, handvatten en inspiratie die laten zien dat het eten van de toekomst al binnen handbereik is en hoe we samen de stap kunnen zetten om de gezonde keuze, de logische keuze maken.

We nodigen je graag uit!

Wanneer: 11 oktober van 10.00 uur tot 13.00 uur

Waar: Werkspoorkathedraal – zaal: Wasruimte
Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht

Tot 11 oktober!